Commodity
جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Ooousu10
Commodity
جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Ooousu10
Commodity
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Commodity


 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)

اذهب الى الأسفل 
+6
ساسو
اية شبرا
الفراشة
دلوعه وكلمتى مسموعه
TyAm
my love
10 مشترك
انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3, 4, 5  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالإثنين مارس 15, 2010 5:27 am

السلام عليكم

فكرة موضوعى انى هجيب جميع اطباق الشيف اسامة
وهحطها هنا وكمان اللى عندة حاجة انا محطتهاش
ممكن يبعتهالى فى رسالة وانا احطها
والموضوع هيكون متجدد باستمرار ان شاء الله


جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 150287500

بس بليز يا جماعة
يا ريت اللى يدخل التوبيك يسيب رد
علشان نعمل اكتر واكتر

اتمنى التوبيك يعجبكم
كمان يا ريييييييييييييت يتثبت

تقبلوا تحياتى
خلود


عدل سابقا من قبل my love في الإثنين مارس 22, 2010 2:35 am عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TyAm
UpLoading Machin
UpLoading Machin
TyAm


الكلية :
  • حقوق

الجنس : ذكر
الابراج : العقرب
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 1622
السٌّمعَة : 0
تاريخ الميلاد : 06/11/1989
تاريخ التسجيل : 01/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 34
الهواية : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Swimmi10
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-51

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالإثنين مارس 15, 2010 8:15 am

يا جماله يا جماله على راى الشيف حسن فكره جميله يا خوخه وفى انتظار اطباق الشيف اسامه شيف مميز جدا ً
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://tyam.yoo7.com
دلوعه وكلمتى مسموعه
مشرفه
مشرفه
دلوعه وكلمتى مسموعه


الكلية :
  • حقوق
  • تجارة
  • اداب
  • علوم
  • تربية
  • طب
  • هندسه
  • كليات ومعاهد اخري

الجنس : انثى
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 2221
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 10/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
الهواية : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Readin10
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11
جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Images-a7fd09800e
جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Images-612ed780d5

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالإثنين مارس 15, 2010 11:29 am

ايه الحلوه دى يا خوخه انا عوزا الحلويات ضرورى عشان بحبها اوووووووووووووووووووووووى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالثلاثاء مارس 16, 2010 2:51 am

طيب الحمد لله ان فكرتى عجبتكم
وان شاء الله هنستفيد كلنا
نورتنى يا تيام

روبى نورتينى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالثلاثاء مارس 16, 2010 6:02 am

ودلوقت مع اول اصباق الشيف اسامة

وهو

ديك حبش(رومى) محشى

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 634754631

المقادير


1)للحشو

2كوب ارز
4كوب ماء
1/2 كوب زيت زيتون
2 بصلة كبيرة مفرومة
6 فص ثوم كبير مفروم
1/2 كيلو سجق (نقاقن) مقطع قطعا صغيرة
1 كوب صنوبر محمص
1كوب شمر طازج مبشور
2 صفار بيض
1 ملعقة كبيرة بابريكا (فلفل احمر حلو)
1/2 كوب بقدونس مفروم
1/4 موب مرامية
ملح وفلفل

2) للديك

1 ديك حبش (رومى)حوالى (8 او 10 كيلو جرام).
1 1/2 كوب ملح خشن
1 كوب زبدة
1/2 كوب عصير ليمون
2ملعقة كبيرة زعتر طازج مفروم او 1 ملعقة كبيرة زعتر جاف
1 ملعقة صغيرة بشر ليمون
3/4 ملعقة صغيرة ملح ناعم
3/4 ملعقة صغيرة فلفل اسود
1 بصلة مقطعة
1/4 كوب كرفس مقطع
1/4 كوب جزر مقطع
4 فص ثوم

3) للصلصة

4 كوب ماء
3 ملاعق كبيرة زبدة
2 ملعقة كبيبة دقيق
ملح وفلفل

الطريقة

1)الحشو

يغلى الارز فى الماء ويتبل بقلبل من الملح لمدة (10)دقائق ويصفى
يسخن نصف كوب زيت زيتون ويضاف الية البصل المفروم ويقلب حتى يحمر قليلا ثم يضاف الية الثوم المفروم والسجق المقطع
تخفف الحرارة ويطهى المزيج لمدة(10)دقائق ثم يضاف الية الصنوبر المحمص
يخلط الجبن المبشور وصفار البيض والبابريكا والبقدونس المفروم والمرمية والارز فى وعاء كبير
تضاف خلطة البصل والسجق الى خليط الارز وتقلب المحتويات جيدا وتترك فى الثلاجة حتى تبرد

2) الديك

يغسل الديك جيدا ويذاب الملح فى كمية ماء تكفى لتغطية الديك ويترك فى الماء المملح ساعتين ثم يشطف ويجفف
يمزج الزبد وعصير الليمون والزعتر وبشر الليمون والملح والفلفل جيدا
يرفع الجلد من جهة الرقبة بحيش تدهن نصف كمية خليط الزبد بين اللحم والجلد
يدعك داخل الديك بربع كمية خليط الزبد
يحشى بخليط الارز البرد وتربط الرجلين للمحافظة على الحشو داخل الديك
يدهن الديك بالمتبقى من خليط الزبد
يوضع البصل والجزر والكرفس فى قاع الصنية ثم يوضع الديك بالفرن
وتكون درجة حرارة الفرن (325 درجة فهرنهيت لمدة ساعتين)مع دهن الديك من حين لاخر بالسائل المتساقط
يغطى الديك بورق الالومنيوم (مع مرتعاة عدم لصق الورق للديك)ويترك بالفرن لمدة ساعة ونصف حتى ينضج
يرفع الديك من الصنية ويوضع فى طبق التقديم يغطى بورق الالومنيوم ويترك جانبا اثناء اعداد الصلصة

3) الصلصة

يضاف الماء للسائل والخضار المتبقى من طهى الديك فى نفس الصنية ويقلب على النار حتى يغلى وتكون النار متوسطة
يطحن الخليط فى الخلاط الكهربائى ثم يصفى
يحمر الدقيق فى الزبد قليلا ثم يضاف الخليط المصفى مع التقليب باستمرار حتى يغلظ قوام الصلصة
تتبل بالملح والفلفل
تقدم مع قطع من لحم الديك والحشو

ملحوظة.... يمكن عمل الديك بالكامل او تقطيعة الى اجزاء كما يمكن استخدام الطريقة نفسها لحشو خروف صغير


وبالهنا والشفا

تحياتى
خلود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الفراشة
!! المشرفه العامه !!
!! المشرفه العامه !!
الفراشة


. : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 22a33610
الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : العقرب
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 28347
احترامك لقوانين المنتدي : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 11110
السٌّمعَة : 10
تاريخ الميلاد : 11/11/1986
تاريخ التسجيل : 15/09/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 37
الهواية : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Sports10
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-21
زملكاويه

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالثلاثاء مارس 16, 2010 2:22 pm

يا لهوووووووووووووى من اولها ديوك رومى

طب والعدس امتى بقى ههههههههههههههه


تسلم ايدك يا دودو الريحة جامدة اوى هههههههههههه






جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Fbfbbbbfb
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اية شبرا
مشرفه
مشرفه
اية شبرا


الكلية :
  • كليات ومعاهد اخري

الجنس : انثى
الابراج : السمك
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 1796
احترامك لقوانين المنتدي : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 11110
السٌّمعَة : 0
تاريخ الميلاد : 26/02/1991
تاريخ التسجيل : 15/09/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
الهواية : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Swimmi10
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-46
جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Images-713801ff15

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالثلاثاء مارس 16, 2010 4:50 pm




ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه


وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااو


يخرب عقلك يا شيفة خوخــــــــــــــــة


مليش دحــــــــــوة انا عــــايزة من دةةةةةةةةة


الله الله ياااااااا اديكك يا معنمة الله عليكى يا حبيبة والديكى

انا عايزة طب ورك الديــــــــك بس ههههههههه واكلوا انا ويمنـــى

هو للفرجة بس ولا اى يا كدعـــــــــــــان

هههههه

ويا اكلالالالالالاتك يابة يا خوخة تسلمى ياعثل


جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Rewq1


جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 01ff3da946
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ساسو
مشرفه
مشرفه
ساسو


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الحمل
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 1788
احترامك لقوانين المنتدي : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 11110
السٌّمعَة : 0
تاريخ الميلاد : 21/03/1991
تاريخ التسجيل : 09/09/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11
جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Images-070179ad1a

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالثلاثاء مارس 16, 2010 8:10 pm

انا جوعت بجد حرام عليكى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالثلاثاء مارس 16, 2010 8:26 pm

بس يا بنات عيب

خلوا الطفاسة دى بينا وبين بعض بس

ههههههههههههههههههههه

نورتونى يا بنات والله

وكل يوم من دا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالثلاثاء مارس 16, 2010 10:13 pm

اما بقى عن ثانى اصباق الشيف اسامة
الا وهو
*
*
*
موزات ضأن مع الارز بالمكسرات

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 596791925

المقادير

4 موزات ضأن
3 كوب مرق دجاج
4 فص ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة ليمون مخلل مقطع
1/4 كوب زيت زيتون
1 1/2 ملعقة كبيرة بهارات
1/2 ملعقة صغيرة كمون
ملح وفلفل
2 كوب طماطم مقشرة ومقطعة مكعبات
1/4 كوب صلصة طماطم

* الطريقة *

تتبل الموزات بالبهارات والملح والفلفل والكمون
يسخن الزيت على نار متوسطة ثم تحمر الموزات حتى تصبح بنية اللون من كل الجهات ثم ترفع وتحفظ جانبا
فى نفس الوعاء وعلى نار متوسطة يضاف البصل والثوم المفروم وتقلب باستمرار حتى يصبح ذهبى اللون
تضاف الطماطم المقطعة وصلصة الطماطم والموزات ويقلب الخليط
يضاف المرق وعند بدء الغليان تخفف درجة الحرارة ويغطى ويترك حتى ينضج
عندما ينكمش اللحم عن العظم بحوالى 2سم يدل دلك على نضج اللحم
يقدم مع الارز او الكسكسى


(الارز بالمكسرات )

* المقادير *

3 كوب ارز بسمتى
4 ملعقة كبيرة لوز مبشور
3 ملعقة كبيرة صنوبر
3 ملعقة كبيرة فستق
2 ملعقة كبيرة زبدة
ملح وفلفل
قليل من الزعفران
1/4 كوب ماء ساخن

* الطريقة *

يغسل الارز البسمتى ويترك فى الماء لمدة نصف ساعة ثم يصفى
عند طهى الارز البسمتى يراعى ان تكون كمية الماء اكثر من الضعفين فيوضع حوالى 6 اكواب ماء على نار متوسطة حتى يبدأ الغليان
يوضع الارز فى الماء المغلى لمدة سبع دقائق الى ان يبدأ فى النضج
يصفى ويغسل ويترك جانبا
تسخن الزبدة على نار متوسطة ثم يوضع اللوز والصنوبر والفستق ويقلب جيدا حتى يبدأ لونة فى الاصفرار قليلا ثم يبعد جانبا ويحافظ على الزبدة
يضاف الارز الى الزبدة الساخنة ويقلب ثم يؤخذ قليلا منه ويضاف الى الماء المتشبع بلون ونكهة الزعفران ثم يضاف مرة اخرى الى بقية الارز ويقلب جيدا
عند التقديم يزين الارز بالمكسرات كما يمكن اضافة الربيب الى المكسرات

بالهنا والشفا
تحياتى
خلود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الفراشة
!! المشرفه العامه !!
!! المشرفه العامه !!
الفراشة


. : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 22a33610
الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : العقرب
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 28347
احترامك لقوانين المنتدي : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 11110
السٌّمعَة : 10
تاريخ الميلاد : 11/11/1986
تاريخ التسجيل : 15/09/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 37
الهواية : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Sports10
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-21
زملكاويه

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالخميس مارس 18, 2010 6:26 pm

على فكرة انا بحب الاكله دى اوى
بس مش بعرف اعملها ولا حتى ماما بتعملها حلو
بس خالتوا بتعاملها جمييييييييييييييييييييييله
فكرتيى والله هروحلها اخليها تعملهالى هههههههههههه

تسلم ايدك يا خلود

دايما كدة مجوعانا هههههههههه



جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Fbfbbbbfb
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اية شبرا
مشرفه
مشرفه
اية شبرا


الكلية :
  • كليات ومعاهد اخري

الجنس : انثى
الابراج : السمك
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 1796
احترامك لقوانين المنتدي : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 11110
السٌّمعَة : 0
تاريخ الميلاد : 26/02/1991
تاريخ التسجيل : 15/09/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
الهواية : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Swimmi10
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-46
جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Images-713801ff15

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالخميس مارس 18, 2010 10:51 pm



يخربيت اكلالالالالالالالالالالالاتك

اللى على طوووووووووول فتحة نفسى وبعد ام اشوف اكلك دووووووون

بروح اكل تااااانى

جمييييييييييييييييل الووووووووووووووز دووووون قصدى ارز دون

تسلمى يا شيفة

مستنين بقيت اكلالالالالاتك يا كاااااااااامدة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Alqaly2b6583f236

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) B54yrt0tmrcc

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 29v9qyk4j043
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالسبت مارس 20, 2010 3:14 am

يمنى حبيبتى

والله الاكلة ما تغلى عليكى خديها كليها لوحدك


يويو القمر نورتينى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالسبت مارس 20, 2010 3:36 am

ورجعتلكم تانى با كلة جديدة

من اكلات الشيف اسامة

واكلتنا النهاردة
هى
.
.
.
.
.
.

(العكاوى)

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 777347958


* المقادير *


1 كيلو عكاوى (ذيل مقطع 2 سم)
1 ملعقة كبيرة زيت نباتى
4 فص ثوم مفروم
2 كوب بصل صغير
2 ملعقة كبيرة دقيق
1 ملعقة صغيرة سكر
1 بصلة متوسطة مقطعة قطعا صغيرة
1 كوب جزر مقطع قطعا صغيرة
ملح وفلفل
توابل طازجة ( زعتر اخضر - بقدونس - كرفس )
1 كوب ماء

* الطريقة *

تتبل العكاوى بالملح والفلفل وترش بالدقيق
يسخن الزيت على نار متوسطة وتحمر قطع العكاوى من كل جانب
يضاف الثوم والبصل المقطع والجزر والماء
تربط التوابل الطازجة وتوضع مع الخليط ويغطى الوعاء حتى تبدأ فى الغليان
يسخن السكر فى وعاء حتى يصبح مثل الكراميل وقبل ان يبدأ فى الاحتراق يضاف البصل الصغير ويقلب حتى تتكون قشرة ذهبية خارجية ثم يضاف البصل الى العكاوى ويوضع الجميع بفرن درجة حرارتة (350) لمدة (40 ) دقيقة

يمكن انن يقدم هذا الطبق بمفردة او بجانب طبق من النشويات من الارز او البطاطس او المكرونة


.. ملحوظة .. العكاوى هى ذيل العجل ويعتبر لحم العكاوى من ألذ اللحم مذاقا

والله اعلم

بالهنا والشفا

تقبلوا تحياتى
خلود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالسبت مارس 20, 2010 1:25 pm

يلا بينا نحلى بقى من ايد الشيف اسامة

وطبقنا

هو
.
.
.
.
(تمر ممدود )

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 629335968

* المقادير *

1 كوب زبدة
1 كوب سكر
2 كوب دقيق سميد
2 كوب دقيق
1 ملعقة كبيرة خميرة
1 ملعقة صغيرة روح الكعك ( او محلب وينسون وشمر مطحون )
1 كوب لبن رايب ( او زبادى)
صفار بيض مخفوق للدهن

* الطريقة *

تخفق الزبدة ( فى درجة حرارة الغرفة ) مع السكر حتى تصبح كالكريمة
يضاف دقيق السميد والدقيق والخميرة وروح الكعك مع الخفق البطئ ثم يضاف اللبن الرايب تدريجيا حتى يتماسك العجين
يفرد العجين فى صاج صغير وتفرد عليها عجوة التمر (بدون نواة ) بنفس حجم العجينة ثم تفرد فوقها طبقة اخرى من العجينة وبنفس الحجم ايضا
يشكل العجين بواسطة السكين على شكل معين ثم يدهن بصفار البيض
تخبز فى فرن حرارته ( 180 ) لمدة (30 ) دقيقة ثم تقطع وتزين بالفستق او القرنفل

بالهنا والشفا

تقبلوا تحياتى
خلود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالأحد مارس 21, 2010 12:56 pm

اكلة جديدة ونقوووووووووووول
.
.
.
.
.

اومليت البيتزا


جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 621316433


المقادير
3 بيض
1 ملعقة كبيرة زبد
1 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
2 ملعقة كبيرة جبن موتزريلا مبشور
ببروني – لحم مفروم مطهو
الطريقة
- يُخفق البيض و يُتبل بالملح و الفلفل.
- يُسخن زبد في مقلاة علي النار ثم يُوضع البيض كقرص كبير (مثل البيتزا) و يُقلي.
- يُقدم الأومليت مدهون بصلصة الطماطم و يُرش جبن الموتزريلا و يُزين بقطع الببروني .
- يُخبز في الفرن لمدة 5 دقائق حتي يسيح الجبن و يُقدم ساخن.


بالهنا والشفا

تقبلوا تحياتى
خلود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالأحد مارس 21, 2010 1:18 pm

لازانيا توست

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 606935091

المقادير
12 قطعة توست
6 بيض
2 كوب حليب
1 ملعقة كبيرة زيت
2/1 كيلو سجق نصف مطهو
1 بصل حلقات
2 فلفل ألوان
3 ملعقة كبيرة جبن موتزريلا مبشور
1 ملعقة كبيرة بقدونس
1 ملعقة صغيرة أوريجانو ( حسب الرغبة )
الطريقة
- يُخفق البيض و الحليب و يُتبل بالملح و الفلفل.
- تُقطع أحرف شرائح التوست .
- يُجهز قالب فرن بُوضع كمية من خليط الحليب و البيض.
- تُرص نصف كمية التوست فوق الحليب بالبيض حتي تتشرب.
- تُوضع طبقة من السجق و البصل ، الفلفل ، البقدونس و تُرش بنصف كمية الجبن المبشور و الأوريجانو و يُصب كمية من خليط الحليب و البيض.
- تُوضع طبقة من التوست وبقية كمية الحليب و البيض ثم الباقي من الجبن المبشور و يُترك لمدة 15 دقيقة.
- يُخبز في فرن 180 درجة مئوية لمدة 15 دقيقة ، يُقدم ساخن




وبالهنا والشفا


تقبلو تحياتي

خلود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الفراشة
!! المشرفه العامه !!
!! المشرفه العامه !!
الفراشة


. : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 22a33610
الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : العقرب
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 28347
احترامك لقوانين المنتدي : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 11110
السٌّمعَة : 10
تاريخ الميلاد : 11/11/1986
تاريخ التسجيل : 15/09/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 37
الهواية : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Sports10
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-21
زملكاويه

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالأحد مارس 21, 2010 1:39 pm

لالا الموضوع كدة كبر اوى احنا دخلنا فى الازانيا بقى هههههههههههه

انا كدة مش هدخل الموضوع دة تانى ههههههههههههههههه


تسلم ايدك يا خلود والله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالإثنين مارس 22, 2010 3:01 am

ونرجع تلنى مع اكلة جديدة

وهى
.
.
.
.

فطيرة السجق

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 405927630


* المقادير *

1) للحشو

زيت زيتون
سجق بقرى او فراخ
بصل مقطع جوانح
شرائح جبن شيدر
جبن موتزاريلا مبشور
صلصة طماطم بالاعشاب


2) للفطيرة

2 كوب دقيق عادى
1/4 كوب ماء دافئ
2 ملعقة كبيرة زيت خضار
ذرة ملح
خليط من البيض المخفوق ولبن الحليب للدهن


* الطريقة *

يوضع الزيت على نار متوسطة ويحمر به قطع السجق الكاملة (يراعى عدم قطع السجق قبل التحمير حتى نتجنب عدم تماسكة ) ثم يزاح الى جانب الوعاء ويحمر البصل فى الجانب الاخر
بعد ان يحمر السجق ويرفع من الزيت ويترك ليبرد ثم يقطع قطع صغيرة وفى نفس الوقت نكمل تحمير البصل حتى يذبل
تخلط مقادير الفطيرة فى العجانة حتى نحصل على عجين لين وناعم ويترك فى الثلاجة لمدة (20 ) دقيقة حتى يتماسك
فى وعاء عميق بارتفاع (15 ) سم وقطرة (20 ) سم مدهون بقليل من الدهن يوضع العجين بحيث يلامس الوعاء من الداخل وتتدلى الاطراف الزائدة من العجين خارج الوعاء
ترص شرائح الجبن الشيدر ثم ترص طبقة من السجق ثم صلصة الطماطم ثم البصل ثم الجبن الشيدر مرة اخرى مع رش كمية مناسبة من الجبن الموتزاريلا
يكرر السابق فى وضع طبقات الحشو حتى تمتلئ الفطيرة ويضغط عليها قليلا ثم تغطى بالاطراف الخارجية بحيث تغلق من اعلى وتدهن بخليط البيض ولبن الحليب
يوضع الوعاء فى فرن حرارتة (180 )درجة مئوية لمدة (45 _ 60 ) دقيقة حتى ينضج عجين الفطير ويصبح لونة ذهبيا ثم تترك لتبرد قبل تقطيعها.


بالهنا والشفا

تقبلوا تحياتى
خلود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالإثنين مارس 22, 2010 3:13 am

بسكوت الينسون
*
*
*

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 125064731


*المقادير *

5كوب دقيق
2 ملعقةصغيرة بيكنج بودر
1/2 ملعقة صغيرة ملح
10 بيضة
2 كوب سكر
1 كوب زيت
1 كوب سمن او زبد
1 ملعقة صغيرة فانيليا
2 ملعقة كبيرة يانسون صحيح محمص
1/2 كوب عين جمل او جوز مفروم ( اختيارى )

* الطريقة *

يخلط الدقيق والبيكنج بودر والملح
يخفق البيض جيدا ثم يضاف السكر مع الاستمرار فى الخفق حتى يتجانس وتضاف الفانيليا
يضاف الزيت والسمن مع الاستمرار فى الخفق ثم يضاف اليانسون
يضاف خليط الدقيق الى هذا الخليط وتضاف المكسرات فى حالة استعمالها ويقلب العجين حتى يتجانس
تدهن الصنية بالزيت جيدا ويصب الخليط ويساوى السطح
يخبز فى فرن حرارته (350 ) درجة فهرنهيت لمدة (30 ) دقيقة او الى ان ينضج
يقلب ويقطع على شكل اصابع ثم يعاد مرة اخرى للفرن ليحمص


بالهنا والشفا

تقبلوا تحياتى
خلود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالأربعاء مارس 24, 2010 1:37 am

بسكوت الحمص
.
.
.

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 977030114

* المقادير *

4 1/2 كوب دقيق حمص
1 1/2 كوب سكر بودرة
2 ملعقة كبيرة حبهان مطحون
1/2 كوب سمن
1/2 كوب زيت
( بندق - فستق - لوز ) للتزيين
شربات ( قطر )

* الطريقة *

يخلط دقيق الحمص وسكر البودرة والحبهان فى وعاء العجن
يسخن السمن ويخاف السمن الساخن والزيت الى خليط الدقيق مع الخلط بملعقة خشبية حتى يتكون عجين لين وناعم
يفرد على كاونتر ويكون بسمك (1 ) سم وتقطع باستخدام قطاعة بالاشكال المرغوب فيها وترص فى صنية على مسافات متباعدة حتى لا تلتصق عند الخبز
تغمس حبات المكسرات فى الشربات وتوضع فى وسط كل واحدة مع الضغط الخفيف عليها
تخبز فى فرن درجة حرارتة (180 ) مئوية لمدة (15 _ 20 ) دقسقة
تترك لتبرد تماما ثم ترص فى طبق التقديم وممكن ان يرش سكر البودرة للتزين


بالهنا والشفا

تقبلوا تحياتى
خلود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الفراشة
!! المشرفه العامه !!
!! المشرفه العامه !!
الفراشة


. : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 22a33610
الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : العقرب
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 28347
احترامك لقوانين المنتدي : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 11110
السٌّمعَة : 10
تاريخ الميلاد : 11/11/1986
تاريخ التسجيل : 15/09/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 37
الهواية : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Sports10
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-21
زملكاويه

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالخميس مارس 25, 2010 5:14 am

انا اول مرة اسمع عن بسكوت الينسون دة

هقول لماما تجربه مع انى حاسه انها هتضربنى كفايه تجارب بقى ههههههههههه

مليش دعوة هقولها البت خلود هى اللى قالتلى ههههههههههههههههه

تسلم ايدك يا خلود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالخميس مارس 25, 2010 6:34 am

والله وانا كمان يا يمنى اول مرة اسمع عنه

يا ستى لو على الضرب سهلة انضربى انتى بس وانا اعيط بدالك ههههههههههههه

نورتينى يا قمراية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
TyAm
UpLoading Machin
UpLoading Machin
TyAm


الكلية :
  • حقوق

الجنس : ذكر
الابراج : العقرب
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 1622
السٌّمعَة : 0
تاريخ الميلاد : 06/11/1989
تاريخ التسجيل : 01/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 34
الهواية : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Swimmi10
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-51

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالخميس مارس 25, 2010 6:59 am

بسكوت بالكمون ماشى اما بالينسون ده فكره جديده تسلم ايدك وانا هعمله واجربه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://tyam.yoo7.com
my love
مشرفه
مشرفه
my love


الكلية :
  • حقوق

الجنس : انثى
الابراج : الاسد
جنسيتك : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Egypti10
عدد المساهمات : 5512
السٌّمعَة : 3
تاريخ الميلاد : 25/07/1990
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
دعاء : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) 15781610
العمر : 33
المزاج : جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Pi-ca-11

خدمات المنتدي
مشاركة الموضوع: مشاركة

جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Empty
مُساهمةموضوع: رد: جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)   جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد) Icon_minitimeالأحد مارس 28, 2010 4:22 am

طيب ابقى دوقنى بقى يا تيام

اوعى تنسى

نورتنى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
جميع اطباق الشيف اسامه هنا......(متجدد)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 5انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3, 4, 5  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-
» واحة الجمال (متجدد)
» شخصيات اسلاميه لا تنسى *** متجدد ***
» النشرة الجوية.... (متجدد يوميا )
» احاديث النبى الشريف....متجدد
» امهات المؤمنين " موضوع متجدد "

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Commodity :: الاقسام العامة :: مطبخ حواء-
انتقل الى: